IMG_3718Pokud znáte farmářské trhy na Tylově náměstí, tak jste pravděpodobně zahlédli i prodejnu masa a uzenin Moravec, která je zajímavá tím, že má dva vchody. Výčet netradičních úkazů v tomto obchůdku nekončí, tak račte vstoupit a seznamte se s dalším řezníkem.

 

 

Desátý díl seriálu Kam pro maso? patří prodejně na pražských Vinohradech, kde jsme si před několika týdny představili i Kosinovo řeznictví.

Mnohem nápadnější je ten vchod, kde najdeme uzenářskou část, ke které je připojena i prodejna lahůdek a dokonce pekařství.

Pult na vás čeká po levé straně a jistě si vybere každý. Nabídka masných výrobků a bezlepkových uzenin je poměrně široká. Kvalitní tlačenka, slanina, vyhlášená šunka od kosti, velké množství klobás, salámů a párků.

IMG_3712

To vše má pod taktovkou za pultem zkušená prodavačka, ta vám poradí a ochotně obslouží.

IMG_3713

Dobré je však zdůraznit, že výrobky jsou velice kvalitní a řekl bych, že se jistě při výběru nespletete.

IMG_3714

Doplním, že pořídíte také máslo, sýry a další suroviny, které však snesou zařazení spíše na seznam pro Primal dietu.

IMG_3715

Ve vedlejším vchodě čekejte velké množství naporcovaného masa, které je naskládáno v podlouhlém pultu. Přes vitrínu si jistě vyberete. Je čerstvé a zdravá barva přímo láká k nákupu.

IMG_3720

Co by vás mohlo zaujmout? Že kromě tradičního výběru zde naleznete i vinné klobásy, jehněčí maso, uzené ocásky a jiné ne úplně samozřejmé zboží.

Ceny jsou průměrné ve srovnání s okolními prodejnami a kvalita dosahuje velice dobré úrovně, takže až budete mít cestu přes „Tylák“, tak se zastavte, protože pan Otakar Moravec má co nabídnout.

 

Řeznictví MORAVEC s.r.o.
otevírací doba:
PO 7:00 – 18:30
ÚT– PÁ 6:30 – 18:30 hodin
SO 7:30 – 11:30 hodin
 
Tylovo náměstí
Praha 2 – Vinohrady
120 00
telefon: 222 515 862