SOUTEZEloktronická kniha Zázrak jménem kokosový olej se prodává již přes měsíc a nyní nastala ta pravá chvíle si o ni také zasoutěžit. Dávám do hry rovnou 10 kusů, což znamená, že se soutěží o ceny v hodnotě 1750 Kč. Pojďme na to!

 

 

 

Již několik desítek čtenářů si pochvalují zázračné účinky kokosového oleje, o nichž se máte možnost dozvědět v knize, o kterou budeme soutěžit.

Na 71 stranách se dozvíte mnoho o benefitech kokosového oleje a pokud byste chtěli nahlédnout na obsah knihy, tak můžete zde.

Soutěž je velmi jednoduchá – stačí si kliknutím na jedno z tlačítek pro sociální sítě odemknout formulář a zde jen vyplnit e-mailovou adresu. Vidíte, že soutěžit může opravdu každý – není potřeba žádných znalostí. Těch budete mít po přečtení knihy až až. 🙂

 

 

 

 

Ukončení a vyhlášení soutěže proběhne 4.7.2014 ve 20:00 hodin. Bude vybráno 10 výherců pomocí generátoru náhodných čísel a poté budou elektronické knihy odeslány do e-mailových schránek vitězů.

Nechcete čekat a rádi byste si změnili život ihned? Máte možnost zakoupit knihu Zázrak jménem kokosový olej ihned – zde.