Uf… už zase? Docela to uteko a už se zase blíží Vánoce. Jak a čím udělat blízkým radost?

Sepsal jsem několik tipů na dárky, kterýma určitě nezklamete 🎁👍

 

 

Spotřebiče

Kontaktní gril – fajn pomocník do kuchyně. Maso i zelenina z něj chutnají skvěle. Je skladný, snadno se udržuje. Jedna z nejlepších investic do spotřebičů, co jsem za poslední roky udělal. 

Pomalý hrnec – multifunkční hrnec, ve kterém uděláte vynikající polévku, maso, vývar, cokoliv. Dusíte, vaříte, pečete. Přes den, přes noc. Fakt bomba, která ušetří hodiny a hodiny práce. 

Spiralizér – zeleninové či ovocné nudle krásně dokáží oživit pokrmy všeho druhu. Navíc, toto skoro nikdo doma nemá a rozhodně se neztratí.

 

 

Kuchařky a knihy

Voňavá Kuchařka Paleo snadno – upřímně? Nic lepšího na trhu není. Ta kniha je krásná, pevná a co je nejvíc – obsahuje ty nejlepší recepty. Tohle je bomba a bude se těžko překonávat. Tolik pestrosti a rozmanitosti na jednom místě jen tak nenajdete. 

Kniha Jak pálit a neukládat – velmi srozumitelná kniha, kde se prostě dozvíte, jak jednou provždy své tělo přeprogramovat a začít pálit tuky. Pomohla tisícům lidí a tím to nekončí. 

Kniha Jídelníčky na hubnutí – nezajímá vás, jak to v těle funguje ale prostě už sakra potřebujete zhubnout? Tak tady to je! Jídelníčky, kdy se dozvíte kolik a čeho. Navíc komplet s recepty. Ultimátní návod na hubnutí.

 

 

Superpotraviny a něco na zub

CBD Olej – jeden z největších hitů poslední doby. Zaslouženě! Kápnete a jedete naplno celý den… Tělesně i mentálně… 

MCT Olej – úžasný doplněk stravy a spolehlivý nakopávač. Podporuje soustředění, psychický výkon, je obrovsky rychlím zdrojem energie. Jednoduše posilovna pro mozek 😬 

Yerba maté – levné, zajímavé, originální, exotické. Yerba maté potěší (a hlavně nakopne) úplně každého. 

Jerky – super svačinka, která má dlouhou trvanlivost, vejde se do každé kabelky a skvěle chutná. Spousta bálkovin, vynikající chuť – konec výmluvám, že nic zdravého nebylo po ruce. 

Olej z tresčích jater – sice to nezní nijak extra, ale… tohle je superpotravina všech superpotravin!

Ořechy a ořechová másla – stačí prostě jen pořádná zásoba 😁

 

 

Na sport a do přírody

Cestovní termohrnek nebo termoska – v zime udrží kafe nebo čaj hodiny teplé, v létě naopak ledově vychlazené. Cestou do práce, na výlet, na prochajdu. Hodí se vždycky a skvěle to vypadá. 

Činka nebo kettlebell – v této době se fakt hodí. Gymy, fitka a sportoviště jsou zavřená a ještě nějakou dobu budou. A tyhle dva nástroje, to je stará dobrá klasika, která dokáže tělo pořádně zocelit. 

Měřič sportovní aktivity a spánku – slouží k měření celodenní aktivity včetně krokoměru a monitoru spánku. Dále vás dokáže vzbudit v nejvhodnější chvíli a zapisuje vaše data do “deníčku”, který poslouží pro porovnání aktivity i v dlouhodobém horizontu.

 

 

Shopy, na kterých si 100% vyberete

Powerlogy – skvělé kokosáky, ghee, kafe, ořechová másla, čokolády, MCT a olivové oleje prvotřídní kvality, pomůcky na přípravu kávy, dárkové balíčky a mnoho dalšího.

Grizly – ořechy, oleje, semínka, koření, ořechová másla a mnoho dalšího. A za bezkonkurenční ceny! 

Brainmarket – tady najdete kromě mnoha potravin (kvalitní doplňky stravy, proteiny, tyčinky, ořech. másla, tuky, čaje, maté atd.) mnoooho dalších položek do domácnosti, jako je třeba antiestrogenní kosmetika/drogerie, hygienické potřeby a nebo třeba také vychytávky, jako jsou filtry na vodu, díky kterým zlepšíte zdraví celé rodiny. 

Tescoma – kuchyňská výbava, top kvalita, vaření, pečení, nože, nástroje, doplňky, pravidelné výprodeje. 

Econea – tohle je tak skvělej e-shop… Doslova e-shop pro každodenní hrdiny! Široká nabídka eko drogerie, kosmetiky, šetrných přípravků do domácnosti, znovu použitelných obalů (stylové hrnky, tašky atd.), knih, dobrůtek a vlastně všeho dalšího, co pomáhá k tomu, abychom se o naší planetu trochu lépe starali. Tohle je fakt pecka! 

Puravia – možná ho neznáte, ale tenhle ochod je skvělěj! Mají vše možné od potravin, přes kuchyňské potřeby, dopňky stravy – proteiny, vitamíny, minerály, oleje, knihy, … Jen mrkněte…