IMG_2781

Nepotřebujete nablýskanou prodejnu s přemírou nejmodernějších zařízení a nekonečnou popularitou mezi foodies, ale dáte raději přednost vysoké kvalitě a velmi rozumným cenám? Tak račte vstoupit k panu Turkovi.

 

 

 

 

Z Václavského náměstí pramení několik ulic, jednou z nich je Jindřišská, kde mimo obchodů nejrůznějšího zaměření naleznete i řeznictví. Červená, bílá, tabule, výloha, prostě tradiční řeznictví. Není potřeba žádných blikajících reklam ani jiných lákadel. Tím hlavním je totiž vůně, která vás vtáhne dovnitř ve chvíli, kdy procházíte kolem obchůdku s názvem Maso Turek.

IMG_2778

Pojmenování je výstižné, nemusíte nic luštit a hned víte, že se jedná o masnu, kterou založil pan Tomáš Turek. Historie společnosti sahá do roku 1992 a těchto 21 let na trhu se o své zákazníky stará Turkův tým na vábornou. Jako u předchozích řeznictví ze seriálu Kam pro maso? vám představuji podnik, kde je zákazník je na prvním místě.

IMG_2782

Sám provozovatel má jednoznačně nastavené priority:

„Naše firma dbá na svoji profesní čestnost vůči svým zákazníkům, neboť si je vědoma, že je předpokladem trvalého obchodního vztahu a vzájemné důvěry.“

A zdá se, že tento plán nese ovoce, protože se jedná o místo, kde se lidé střídají jako na běžícím páse.

Po vstupu do prodejny se cítíte jako v nebi. Krásná vůně, maso zprava, zleva, před vámi. V každém pultu najdete něco jiného, ale díky popiskům a profesionálnímu personálu se rozhodně neztratíte. Informují vás i tabule, které vám prozradí například i původ masa.

IMG_2787

Turek upřednostňuje české maso s jasným původem, ale v nabídce se setkáte například is prémiovým masem Qualivo, to nabízí i Jan Pavlis ve svém řeznictví.

Turkovu prodejnu doporučuje například také Zoran Jovanovski, šéfkuchař restaurantu Zorto:

„Jednoznačně nejlepší řeznictví je prodejna Maso Turek v Jindřišské v Praze. Co je tam dobrého? Tam je dobré všechno. Najdete tu české maso, české produkty, které jsou čerstvé a kvalitní.“

IMG_2784

Další výhodou je rozvoz masa a internetový obchod, který najdete na webu masoturek.cz a nabídka je jistě dostatečná. Pořídíte drůbež, vepřové, hovězí, telecí, jehněčí, zvěřinu, dále pak různé obložené mísy a nebo také maso připravené na grilování. Nesmí chybět sekce uzenin, kde jistě nepřehlédnete prvotřídní Davelké výrobky.

Sortiment e-shopu najdete i v kamenné prodejně, ale tím to nekončí. V sezóně tu najdete i nejrůznější specialitky, dále můžete zakoupit sýry a jiné mléčné výrobky.

IMG_2785

Z mého pohledu bych za úplně okrajový sortiment považoval nejrůznější koření, pečivo, alkoholické nápoje či limonády.

IMG_2783

Nechybí ani bistro stolek, kde si můžete poručit nějakou dobrotu z denní nabídky, kde narazíte na polévky, vepřové koleno a nebo jiné místní delikatesy.

IMG_2800

Pokud hledáte prvotřídní kvalitu a přesto chcete nakupovat za rozumné ceny, tak se nebojte pro další maso vyrazit do Jindřišské ulice. Budete jistě spokojeni a navíc nějakou tu korunu ušetříte.

 

otevírací doba
PO 8:00-18:00 hodin
ÚT – PÁ 7:00-18:00 hodin
SO 8:00 – 12:00 hodin
 
MASO TUREK
Jindřišská 875/23
Praha 1
110 00
 
telefon: 224 230 968
e-mail: obchod@masoturek.cz