Obrázek 15.08.13 v 14.33Obyvatelé pražského Smíchova se zajmém o kvalitní maso a uzeniny jistě znají prodejnu ve Štefánikově ulici, která má nedaleko svou sestřičku v podobě lahůdkářství. Ano, jedná se o řetězec, jehož majitelem je pan Sváček. Dovolte mi vás pozvat k šestému dílu seriálu Kam pro maso?.

 

 

 

 

Pokud se pohybujete po Praze 5, konkrétně Štefánikově ulici, tak jste určitě nepřehlédli dvě prodejny s nápisem Sváček a barevným logem nad dveřmi do obchůdků. V dnešním díle Kam pro maso? se podíváme do jedné z nich. Jedná se o tu, jenž má v názvu pojmy „řeznictví“ a „uzenářství“.

Jakmile vstoupíte do velmi moderně zpracovaných prostor, tak můžete být okouzleni nabídkou vín po pravé straně nebo nekonečného výběru masných výrobku na straně levé, kde vás a prodejce sortimentu dělí pult po okraj naplněný krasnými kusy masa a uzenin.

svacek2

Sváček je jedním ze známých poctivců, který si vybudoval svou pozici na trhu díky skvělému přístupu k zákazníkům a hlavně nabízí vynikající kvalitu, pro kterou se lidé velmi rádi vracejí.

Jednání personálu je velmi profesionální, komunikují na úrovni. Občas je takové chování považováno za nadstandard, ale myslím si, že za své peníze by měl automaticky nakupující dostat kompletní servis včetně příjemného zážitku z nákupu.

svacek1

Pokud jste před vstupem do prodejny nezaregistrovali v okénku nalepené logo Řeznictví a uzenářství U Dolejších, tak věřte, že v sortimentu si jistě všimnete nálepek, které zdobí produkty dodávané právě touto společností sídlící v Davli.

Ve čtvrtém dílu našeho seriálu jsme se podívali k panu Turkovi do Jindřišské ulice a jistě si vzpomenete, že i on prodává uzeninu od Dolejších. Lze vidět, že kousek za okrajem Prahy se vyrábí kvalitní masné výrobky, po kterých sahají ti nejlepší v hlavním městě.

Sortiment je opravdu široký a na výběr je nepřeberné množsví klobás, salámů a jiných uzenin.

IMG_3047

Dále pak jehněčí, drůbeží, vepřové, hovězí, telecí maso a jistě si také povšimnete zvěřiny.

IMG_3045

Nyní je nutno zmínit opravdu skvostnou nabídku nejrůznějších delikates v podobě paštik, foie gras, škvarků či nepřeberné množství pochoutek ve sklenicích, které skvěle pasují k široké nabídce vín, kde se nacházejí opravdu zajímavé kousky.

svacek3

Pokud by vám ani toto nestačilo, tak doporučuji navštívit lahůdkářství, které se nachází jen několik kroků od řeznictví. Další možností jsou farmářské trhy „Na Kulaťáku“ v Dejvicích, případně v Říčanech a zde jistě vaše chutě nadobro utišíte.

Novinky můžete sledovat na Facebooku, kde jsou sločeny aktivity celého řetězce.

 

otevírací doba:
PO – PÁ 7:00 – 19:00 hodin
SO 9:00 – 14:30 hodin
 
Řeznictví a uzenářství Sváček
Štefánikova 18/25
Praha 5 – Smíchov
150 00
 
telefon: 602 653 474
www.lahudkarstvisvacek.cz