IMG_3391

Vinohrady jsou místem, kde si lidé mohou užít kvalitní kávy, restaurací a vináren. Ale jak je to vlastně s masem? Dnes vás zavedu do Řeznictví Kosina, které sídlí v Italské ulici a je v pořadí osmou zastávkou seriálu Kam pro maso?

 

 

 

Z rušné Vinohradské ulice stačí udělat jen pár kroků a narazíte na jednu ze tří prodejen Řeznictví Kosina. Další sídlí v pražské Kaprově ulici a poslední ve středočeském Mělníku.

Vkročme do prvně jmenované prodejny. Zvenku čekejte tipické červeno-bílé zbarvení a tabule s aktuální nabídkou. Nápisy nad prodejnou jen tak nepřehlédnete, a již z chodníku budete velmi dobře informováni o nabídce.

IMG_3387

Po vkročení do obchodu vás čeká pohled na chladící pult, který se nachází přímo před vámi. Personál přistupuje k zákazníkovi profesionálně, velmi laskavě a dokonale zná svůj sortiment, což není pravidlem v některých méně kvalitních prodejnách.

IMG_3399

Pokud máte zájem o uzenářské výrobky, tak o ty tu není nouze – kvalitní klobásy všech druhů, párky, slanina nebo salámy jsou samozřejmostí.

IMG_3392

Spousta variant masných výrobků se zalíbí každému zákazníkovi, jistě si vyberete z opravdu velmi široké nabídky.

IMG_3396

Pokud byste se náhodou v téměř nekonečném sortimentu ztráceli, tak se nebojte zeptat a nebo si nechat poradit s výběrem. Zaměstnanci se jistě trefí do vaší noty a vy nebudete litovat.

IMG_3393

V čelním pultu čekejte i již připravené dobroty. Domácí karbanátky, pečený bůček nebo kuřecí stehno? To není vše. Kuřecí roláda a spousta dalších na vás čekají v chladícím pultu s velmi sympatickými cenovkami.

IMG_3394

V pultu na pravé straně je vystavena pýcha řeznického řetězce. Není jí nic jiného než rozsáhlá nabídka masa. Nejen, že narazíte snad na vše, na co si jen vzpomenete, ale věřte, že kvalita je naprosto vynikající a ceny příjemné.

Na výloze prodejny jistě nepřehlédnete poutače informující o původu masa. Je vidět, že Kosina nemá co skrývat.

IMG_3395

Řezníci si dávají záležet a kousky masa porcují tak, aby se zákazník zamiloval na první pohled. Opravdu vše vypadá krásně a zde rozhodně budete chtít nakupovat.

Již v prvních řádcích bylo zmíněno, že navštívit můžete i další dvě prodejny. Ty mají pro zákazníky další lákadlo v podobě možnosti stravování se ve zdejším bistru.

Já osobně považuji Kosinův podnik za velice dobrou volbu, pokud hledáte kvalitu a přijatelnou cenu. Díky množství poboček je řetězec poměrně snadno dostupný a věřím, že pokud jednou vstoupíte, tak budete již těžko zapomínat na servis, který vám byl poskytnut.

A pokud spokojenost s prodejnou posuzujete podle chuťových zážitků, tak se pro vás Řeznictví Kosina stane závislostí.

 

otevírací doba:
PO – PÁ 7:30 – 18:00 hodin
 
Řeznictví Kosina
Italská 17
Praha 2 – Vinohrady
120 00
 
telefon: 224 232 305
www.reznictvikosina.com