1rokNeuvěřitelně to letí a už je tomu rok, kdy byl web grasa.cz oficiálně spuštěn. Připravil jsem si menší shrnutí, co se za toto období odehrálo a také prozradím, z čeho mám obrovskou radost. Nebudu to dále natahovat a jdeme na to.

 

 

 

 

Jak nejlépe popsat to, co se na grasa.cz stalo, než krátkým přehledem nejnavštěvovanějších příspěvků?

14 dnů ke změně života – suverénně nejnavštěvovanějším příspěvkem byla moje první e-kniha, na které jsme spolupracovali s Mirkem Matouškem.

Profil – mám velkou radost z toho, že přemýšlíte o tom, kdo vám informace poskytuje a zajímáte se, kdo jsem.

Výzva – GRASA 420 – skvělý program, který vás dostane zpátky do formy. Čeká nás poslední týden a pak proběhne vyhodnocení – těšte se!

12 důvodů, proč jíst vejce – odrazují vás ostatní od konzumace vajec? Kašlete na to a jezte je dál. Zde je 12 důvodů, proč jsou pro tělo tak skvělá…

Život králů? Život bez pšenice! – kniha, která způsobila na internetu velký poprask. Představte si, že už vás nebude bolet břicho, trápit exémy, nebudete unavení – stačí se zbavit pšenice.

KAM PRO MASO? #1 – Masna Na Kozím plácku – maso hraje v našich životech velmi důležitou roli a je vidět, že vybíráte velmi pečlivě 🙂

Zázrak jménem kokosový olej – moje druhá e-kniha, kde jsem se věnoval surovině, která mi přírostla k srdci. Kokosový olej je skvělý nejen při vaření, ale kompletně změní váš život – více zde.

DEZERT NA VÍKEND #6 – Smažený banán s čokoládou – nejjednodušší a nejrychlejší dezert všech dob. A také nejlepší…

TOP 5 přeceňovaných potravin – sója, jogurt, FITtyčinky, margarín a ovocné džusy. Opravdu je vaše tělo nepotřebuje a navíc se budete cítit mnohem lépe.

DEZERT NA VÍKEND #5 – Domácí Nutella – kdo by neměl rád Nutellu? Zvlášt, když je pouze ze zdravých surovin. Já jsem z ní nadšený a vy budete také!

 

Toto bylo deset nejnavštěvovanějších příspěvků, ke kterým se mnoho z vás dostalo díky sdílení na sociálních sítích. Na Facebooku se počet fanoušků blíží k 500 a na Twitteru je to necelých 150. Sledujte tedy Facebook a Twitter grasa.cz.

Za rok existence grasa.cz bylo publikováno přes 50 příspěvků. Mnohým bude toto číslo sice připadat nízké, ale já toto považuji naopak za úspěch, jelikož nesmíme zapomenout na dvě knihy, které jsem během toho roku vytvořil. Celkem mi to sebralo stovky hodin, ale právě tyto dva výtvory považuji za to nejlepší, co grasa.cz přinesla.

První knihu jsme vytvořili společně s Mirkem Matouškem a pojmenovali ji 14 dnů ke změně života. Jen z grasa.cz dosáhla tisíců stažení a věřím, že i Mirek zaznamenal taková čísla. Co mě nějvíce teší? Že mnohým tento průvodce opravdu pomohl a inspiroval je.

Druhá kniha vyšla před necelými dvěma týdny a už nyní překonala má očekávání. Ta obrovská časová investice se mi vyplatila, protože nyní dostavám mnoho zpětné vazby, která se nese v pozitivním duchu a mnoho lidí mi děkuje za to, že zde našli mnoho užitečných informací, které přímo řeší problémy a nebo zpříjemňují život. Popisuji mou oblíbenou surovinu, kterou nazývám příznačně – Zázrak jménem kokosový olej. Ten je opravdu zázrakem v péči o lidské zdraví a pomáhá i v oblastech, které byste jen těžko hádali. Podívejte se, jaká témata v knize probírám a jak vám mohou obrátit život vzhůru nohama.

 

 

To je asi tak vše, co jsem vám v tomto příspěvku chtěl sdělit.

Ještě jednou moc děkuji za přízeň, jste úžasní.

Michal Turna