Snímek obrazovky 2015-11-16 v 13.17.22Třetí díl věnovaný známým osobnostem, jež se stravují dle zásad Paleo, Primal nebo velmi podobných diet, je tu. Pokud jste nečetli díl čislo jedna nebo druhé pokračování, tak neváhejte – čekají na vás Tom Jones, Megan Fox a nebo také Jessica Biel.

 

 

Kobe Bryant

Basketbalista Kobe Bryant nelze nazvat jinak než legendou. Jeho kariéra čítá 5 titulů z NBA a téměř v každé sezóně patří do výběru „All-star“. V nejlepší basketbalové lize světa je od roku 1996 a zanechal za sebou jen těžko smazatelnou stopu. V posledních sezonách i díky tomu, že šel proti proudu a kompletně překopal stravu, kterou inspiroval mnoho spoluhráčů i dalších hvězd ligy.

Snímek obrazovky 2015-11-16 v 13.13.03

 

Uma Thurman

Americká herečka, známá především díky rolím ve snímcích Kill Bill a Pulp Fiction, je velkou propagátorkou zdravého životního stylu. Zaměřuje se především na dlouhodobě udržitelné diety s důrazem na opravdové jídlo. Jako jedna z mála hvězd nevyhledává zázračné způsoby, jak během týdne napravit své roky huntované tělo. Experimenty s raw food a vegantsvím se časem posunuli směrem k Paleo. Uma se narodila v roce 1970 a přesto vypadá skvěle.

Snímek obrazovky 2015-11-16 v 13.14.19

 

Grant Hill

Další slavný basketbalista na seznamu jedinců stravujících se dle zásad Paleo. Před dvěma lety ukončil svou NBA kariéru, jež trvala dvacet let. Těsně před koncem kariéry, kdy mu bylo už 40 let, oznámil, že se cítí mnohem lépe, než když mu bylo 30. Pochvaloval si totiž stravu založenou na opravdových potravinách a sám si oblíbil Paleo, které mu i v pokročilém věku dodávalo mnoho energie a chránilo sportovce před častými zraněními.

Snímek obrazovky 2015-11-16 v 13.16.20

 

Bill Clinton

Americký ex-prezident projevuje již delší dobu zájem o zdravou stravu. Je znám i díky své předešlé zkušenosti s veganstvím, ale dle svých slov nebyl zcela spokojen. Stěžoval si na nedostatek kvalitní bílkoviny a naopak nadbytek sacharidů. Přesedlal tedy na Paleo a při jeho snaze ho podporuje doktor Mak Hyman.

Snímek obrazovky 2015-11-16 v 13.14.49