Na pánvi uděláte snad úplně všechno, je to takový univerzální nástroj, když chcete něco orestovat, smažit, podusit a nebo třeba jen přihřát.

Vlastně je jen málo nástrojů, které bych při vaření využíval více. Recenze Tescoma pánev SmartCLICK je tu. Jak obstála v testu? 🙂

 

Co mě nejvíce oslovilo na této pánvi? Jak je pěkně univerzální, lze ji totiž použít i do trouby. Díky systému SmartCLICK ji palcem odcvaknete a dál neřešíte. Jednoduché a praktické.

Překvapil mě i použitý povrch, ve srovnání s jinými pánvemi, které mám doma je to velký rozdíl. Je hodně hladká, nic se na ní ani náhodou nepřipaluje a vlastně je zde možná tento speciální povrch, jelikož se dá použít i v troubě, ale bohužel jsem se to nikde nedočetl. Každopádně povrch a jeho „výkon“ hodnotím desítkou.

Moc se mi líbí i myšlenka, že tímto 2v1 kouskem šetříte i místo v kuchyni. Troufám si tvrdit, že v mé kuchyni je dostatek prostoru a spousta úložného místa, ale vždycky se kousek navíc hodí, takže namísto pánve a pekáčku máte jen jeden kus nádobí a nikde se vám nic nekupí.

V praxi to vypadá tak, že si něco orestujete, zatáhnete a pak už jen odcvaknete rukojeť a šoupnete do trouby. To je další šetření – místa v myčce a nebo vašich rukou při mytí nádobí 🙂

Ono se to zdá jako detail, ale když pánev využíváte tímto způsobem často, tak je to ve finále fajn usnadnění.

Pánev používám něco přes měsíc a rázem se stala mým favoritem. Starší pánev jsem odložil a tahle teď dostala pořádně zabrat, ale zkoušku ustála.

Líbí se mi i záruka 5 let – je vidět, že i sám výrobce produktu věří a nebojí se na něj nasadit nadstandardní záruční lhůtu.

 

 

Závěrečné hodnocení Tescoma pánev SmartCLICK 28 cm

  • na všechny druhy sporáků – indukce, elektrický, sklokeramický, plynový
  • vhodná do myčky
  • 5 let záruka
  • kvalitní povrch
  • 2v1 – použití jako klasické pánve + pekáčku do trouby
  • v nabídce je více velikostí (průměr, hloubka)