Když mi Petr Novák před pár měsíci napsal, že chystá nový projekt, tak mi bylo jasné, že to bude pecka. Pak mi prozradil, že v tom bude mít prsty i Grusovka, ehm tedy Lucie Grusová a jeho žena Míša.

Pecka? Spíš bomba!

Nová kniha se jmenuje JÍDELNÍČKY NA HUBNUTÍ. A čím se zabývá? Ano, jídelníčky na hubnutí 🙂 A jak to dopadlo? Daleko líp, než jsem čekal. Tohle prostě musí fungovat na každého.

Podtitul knihy je „21 dní, 53 receptů, krok za krokem a bez hladovění“. Jedná se o kompletní návod, který nabízí široké spektrum receptů, které nejen skvěle vypadají, ale ještě lépe chutnají, protože si je vzala na starosti královna Low Carb kuchyně Lucka Grusová a vše dostanete na stříbrném podnose – den po dni, jídlo po jídle a dokonce „naservírované“ tak, abyste jedli porce zaručující vaše hubnutí. Najdete zde totiž tři verze kalorických příjmů: 1300, 1500 a 1800 kcal.

Myslíte si, že víte jak na to a přesto se vám nedaří hubnout? Máte doma kuchařky s těma nej receptama a furt nic? Víte, kolik toho jíst a stále nedosahujete úspěchu? Teď se to změní, tohle prostě funguje. Vše v jednom. Balíček. Kompletní záležitost!

Kdo jsou autoři?

  • Petr Novák je multitalentovaný čávo 😀 ne, ale fakt – určitě ho znáte například díky knize Jak pálit a neukládat, to je jedna z nejlepších knih na téma nízkosacharidového stravování, které jsem kdy četl. A že jsem jich četl dost…
  • Lucka Grusová je bohyně z kuchyně. Její kuchařky jsou top!
  • Míšu Novákovou můžete znát například jako lektorku kurzů – třeba ten o organizačním nástroji Trello má perfektní reference

Co se mi na knize líbí?

Žádný kecy a jde se na věc! Jen několik desítek stran teorie, ve kterých se dozvíte to důležité a podstatné, a hlavně dost tipů a triků. O plánování, vaření, nákupech, netradičních surovinách, vašem vlastním těle a dále třeba i o tom, jak vypadá jídelníček autorů, co jsou „záchranné balíčky“, jaké pomocníky využívají v kuchyni a mnoho dalšího. Vše můžete ihned využít jednoduše v praxi.

Chcete do knihy mrknout?

Jasně, tady je ukázka.

Co všechno v knize najdete?

  • Jídelníčky na 21 dní podle kalorického příjmu rozdělené do 3 kategorií 1 300 kcal, 1 500 kcal a 1 800 kcal
  • Snídaně, obědy a večeře na každý den po dobu 3 týdnů s kalorickou hodnotou jídla a množstvím makroživin
  • 53 chutných receptů od skvělé kuchařky, Lucky Grusové
  • Informace, jak je přesně kniha a jídelníčky stavěny
  • Seznam netradičních surovin, které jsou v receptech použity
  • Tři jednoduché kroky, jak vytrvat a jak pokračovat po 3 týdnech
  • a mnoho dalšího – více informací o knize zde

Co o knize říkají samotní autoři? 

„Detailní stravovací plán, který vás za tři týdny, krok za krokem, provede po cestě k dosažení ideální váhy a jejímu udržení bez zbytečných jojo efektů.“

3 verze knihy a 100% garance vrácení peněz

Starej dobrej papír? Elektronická kniha? Nebo supervýhodné kombo? Vybere si každý. Autoři navíc knize tak moc věří, že garantují vrácení peněz. To chceš!

 

KOUPIT KNIHU

 

… a jak kniha vypadá?

 

KOUPIT KNIHU