S tímhle medvědem mám samé lepší zkušenosti, pojďme se proto spolu podívat na zoubek oříškovým krémům, které si společnost Grizly sama vyrábí. Dnes konkrétně mandlovému jemně šlehanému.

Protože oříškové máslo co? No nesmí zkrátka chybět v žádné domácnosti.

Co nejvíc oceňuji na krémech od Grizláče je možnost výběru a to hned z několika nejen druhů, ale i variant jednotlivých másel.

Na výběr máte jemnou verzi, která je dokonale hladká, či křupavou s kouskama daných ořechů.

Pro fajnšmekry co si potrpí na echt kvalitu je vždy připravena verze v BIO kvalitě, navíc v moc pěkné skleněné dóze.

Co oceňuji, je fakt, že másla jsou vyráběna pravidelně v malých sériích a díky tomu se vyznačují výjimečnou kvalitou a hlavně čerstvostí u každého kusu.

Ořechy daného produktu si praží nejprve horkým vzduchem, čímž se snaží zaručit aby se do nich nedostali další příměsi. Nepřidávají do mnou vyzkoušených másel žádné cukry, soli a jiná aditiva, takže čisté, neposkvrněné složení.

Mám vyzkoušené právě zde recenzované mandlové máslo, které má jako téměř všechny druhy všestranné využití. Od namazání na koko banánové lívance, rozlítaného štrůdlu, po „jen tak na lžičku“. Mandlové máslo můžete určitě přidat i do různých těst na pečení, dokážu si ho představit přidat jak do těsta, tak pak na výsledný dezert, například perníku.

Věděli jste, že ořechová másla jsou vhodná po plynulém zavedení již od 6. měsíce věku dítěte? Jsou totiž ideálním způsobem, jak zvýšit příjem železa v jídelníčku dítěte. Jen bych ze začátku byl opatrný s dávkováním, ale zas tak bych se toho nebál.

Vyzkoušený mám i kešu krém a za mě dokonce asi i trošku větší pecka, než tenhle výborný mandlový. Nicméně mandlový se mi tak nějak víc hodí do toho pečení a kešu je spíš na mlsačku, se kterou ale ideálně s rozumem, protože všichni asi dobře víme, že to vždycky láká a volá o další a další lžičku.

Na výběr ale máte celou řadu krémů, jako je mandlový, kešu, lískooříškový, nebo pistáciový

A málem bych zapomněl, že vlastně je možnost zakoupit i třeba jen na zkoušku, nebo někam s sebou do kapsy v tubě o obsahu 75g.

Hodnocení 9/10

  • skvělá chuť
  • čerstvost
  • rychlé doručení
  • dobrá cena

>>> KOUPIT GRIZLY 100% Mandlové máslo jemné <<<

>>> KOUPIT GRIZLY 100% Mandlové máslo jemné <<<