Recenze: YOYO Bear - ovocné bonbóny bez přidaného cukruPrvně jsem viděl YOYO Bear bonbóny před lety v Budapešti a vlastně mě hned zaujaly. Ale hlavně tím, že to bylo v kavárně jako doplňový sortiment… No a teď za posledních pár měsíců jsem se k nim vrátil. A víte proč?

Protože se jedná o dobrotu nejen pro děti, která je bez přidaného cukru, jen z ovoce, dodá potřebnou energii a je ideální při větším výdeji.

Nedávno jsem ve Výpečkách (pravidelný newsletter pro masožravce – přihlásit se můžete zdarma zde…) odpovídal na dotaz „Co mám dávat malému dítěti za dobrotu jako odměnu?“ a kromě toho, že jsem se trošku rozpovídal i o tom vnímání jídla jako odměny atd., tak jsem ale i tak vypíchnul jednu potravinu, která je pro toto vhodná a ani v těle nenapáchá takovou paseku. Celý díl Výpečků včetně mého pohledu na odměňování jídlem si můžete přečíst zde.

Dneska se podíváme na tuhle dobrotu blíže, protože mě překvapilo, kolik lidí reagovalo. Někteří vůbec YOYO Bear neznali, jiní se dotazovali na složení, cenu, možnosti využití a zařazení do jídelníčku. Tak je to tady… 😉

 

Co je YOYO Bear?

Co si budeme povídat, YOYO Bear jsou prostě bonbóny. Dobře chutnají, mají pěkný obal, jedí je i dospěláci, ale furt jsou to bonbóny. Jenže tady, stejně jako u mnoha dalších potravin, můžeme vidět obrovský rozdíl.

Buď si dáte čokoládové bombóny s karamelem, bombóny plněné sirupem a barvivy a nebo si dáte právě třeba tyto, kde se můžete spolehnout, že najdete jen přírodní suroviny v koncentrované formě, takže se o skvělou chuť neochudíte a uděláte tím něco pro své tělo.

 

Příchutě YOYO Bear

Aktuálně si můžete YOYO Bear dopřát ve 4 příchutích – Jahoda, Malina, Mango a Jablko.

Každá má něco do sebe a je jen na vás, kterou vyzkoušíte. Kyselejší jablko, exotické mango, jemná jahoda a zajímavá malina. Je to jako se vším, prostě si vyberte, co vám chutná nejvíce.

Samozřejmě je tady i možnost, kterou volíme doma my, a to objednat vždycky všechny 🤣🤣🤣

 

Složení YOYO Bear  

Jak už bylo zmíněno, složení je naprosto čisté. Žádné přidané cukry, barviva, plnidla…

  • YOYO Bear Jahoda – Jablka, hrušky, jahody, extrakt z černé mrkve
  • YOYO Bear Mango – Mango, jablka, hrušky
  • YOYO Bear Malina – Maliny, jablka, hrušky, extrakt z černé mrkve
  • YOYO Bear Jablko –  Jablečná dřeň, hrušková dřeň, extrakt ze spiruliny

 

Použití a skladování

Nejsem úplně fanouškem sezení na gauči a futrování bonbónů, ale docela pěkně si dovedu představit podobnou věc vzít třeba na cestu do auta, na výlet, jako rychlou svačinku / dezert do kanceláře.

Určitě bych tedy využíval v případě, že si tělo nebo mozek žádá nějakou energii, palivo…

Berete své dítě na delší procházku? Vy sami se vydáváte na tůru? Čeká vás několik hodin za volantem a potřebujete být maximálně pozorní? Doděláváte projekt, tlačí vás termíny a potřebujete bušit do počítače do pozdního večera a chcete podpořit mozek? Toto jsou všechno scénáře, kdy tyto bonbóny dávají smysl.

Samozřejmě s mírou, stačí balíček, nemusíte jich sníst celej karton 😬

 

Balení

Každý balíček obsahuje 20 gramů želé „pásky“, prostě srolovaného bonbónu. Je to docela fajn, můžete dávkovat po kousíčkách, uždibovat si…

A když se podívíte na klasická balení bonbonů, tak uvidíte obrovský rozdíl – mají totiž často 80 nebo 100 gramů a když je sníte najednou, což není zase tak těžké, tak do sebe nahrnete obrovské množství cukru najednou.

Za mě tedy 20 gramů ideál. A ještě navíc když je přírodní cukr z ovoce v těchto bonbónech o tolik zdraví prospěšnější.

 

Cena

Jeden balíček vyjde na nějakých 18 Kč, klasicky je cena v poměru na váhu vyšší, než u běžných bonbónů, nebudeme si nic nalhávat. Ale… opět je potřeba přihlédnout na použité suroviny. Ovocná svačinka plná dobré energie a kalorií je logicky dražší než laciné suroviny, chemie, barviva atd., na které narazíme v klasických bonbónech.

Navíc jsou dostupné i „kartony“, takové výhodnější balení, kde máte 5 balíčků a rázem se dostanete na 12 Kč (dle ceny v době vzniku článku) za balení a to už je dost fajn cena!

 

Závěrečné hodnocení Recenze: YOYO Bear

  • chutnají skvěle jako běžné bonbóny
  • rychle doplní energii
  • kvalitní suroviny, pouze ovoce
  • bez přidaného cukru a chemie
  • při koupi výhodnějšího balení (5 balíčků v krabičce) super cena

 

>>> Koupit YOYO Bear <<<

 

 

YOYO Bear - ovocné bonbóny bez přidaného cukru YOYO Bear - ovocné bonbóny YOYO Bear příchutě - jahoda, jablko, mango, malina YOYO Bear

 

 

>>> Koupit YOYO Bear <<<

 

 

 

 

Zaujala vás Recenze: YOYO Bear – ovocné bonbóny bez přidaného cukru? Mrkněte i na další recenze…