Snímek obrazovky 2016-01-01 v 12.03.04Rok 2015 je za námi. Stalo se toho mnoho a já si moc vážím, že jste u toho byli se mnou.

 

 

 

 

 

Před rokem jsem napsal 10 lekcí, které mě naučil rok 2014 a pracoval na sobě dále. Letošní hodnocení však bude trochu jiné. Nyní jsem dostal 10 lekcí od vás. Od čtenářů, fanoušků a také přátel. 10 lekcí, které jsou pro mé fungování zásadní – ukazujete mi totiž, že to má smysl a že můj blog je pro vás důležitý. Informace, které na něm hledáte mi jasně naznačují, že v tom mám dále pokračovat.

Nikdy jsem se nesnažil o to mít co nejvíce příspěvků a psát každý den. Raději píši méně často, ale zato se snažím, aby měly příspěvky co největší kvalitu a informační hodnotu.

Občas, když koukám na čísla, tak jsem překvapen, jak některé články vyletí v návštevnosti a pak zase klesají. Rok je ale dlouhá doba na to, aby se ukázalo, které články vás zajímaly nejvíce. Připravil jsem souhrn těch, které byly v kalendářním roce 2015 nejčtenějšími. A jsem za ně opravdu rád, protože jsou to ty, které lidem ukazují, jak vlastně fungují jejich těla a mozky. Je skvělé vidět, že se zajímáte o sebe a o to, jak na sobě pracovat, neustále se zlepšovat a jak vaše životy posouvat dál a dál.

  1. 10 největších mýtů o paleo dietě
  2. Avokádo – superpotravina
  3. Proč paleo? 50 důvodů…
  4. Batátové hranolky
  5. Jak pálit a neukládat
  6. Jedno jídlo denně – zkušenosti s přerušovaným půstem
  7. Neprůstřelná káva
  8. DEZERT NA VÍKEND #11 – Tiramisu
  9. 10 největších chyb při paleo/primal
  10. TOP 10 – kokosové oleje

Mnohé články ze seznamu pocházejí ze začátku roku 2015 a nebo dokonce z let dřívějších. Je tu však pár příspěvků, které vyšly až koncem tohoto roku, ale neměly dostatek času se vyšplhat až do TOP desítky. Odhaduji, že by stačil měsíc navíc a určitě by se pořadí díky této trojici výrazně měnilo.

Myslím, že toto shrnutí poví daleko více než tisíce slov. Vždyt tohle je můj život, moje hobby a moje vášen. Z tohoto blogu se odráží moje bytí.

Děkuji moc všem, že v tom jedete se mnou. Přeji vám do roku 2016 jen to nejlepší. Hodně zdraví, stěstí a také síly.